ImmunLife Gold 180 db kapszula

Az ImmunLife Gold algakeverék összetevőit a legújabb kutatásoknak és a legmagasabb elvárásoknak megfelelően válogatták össze. Célunk, hogy a mai modern ember természettől távolodó életmódja ellenére megtapasztalhassa az egészséges, energikus, szellemileg friss, hosszú életet!

23 114Ft

Részletes információk

Az ImmunLife Gold algakeverék összetevőit a legújabb kutatásoknak és a legmagasabb elvárásoknak megfelelően válogatták össze és monoatomos arannyal egészítették ki.

Mi az a MONOATOMOS ARANY (MONATOMIC GOLD)

A monoatomos arany vagy ORME David Hudson által alkotott kifejezés, amelyet a monoatomos aranyra, illetve monoatomos elemekre használnak.  A monoatomos aranyat, illetve a monoatomos fémeket csak a közelmúltban ismerték el a szilárd, folyékony és gáz feletti negyedik halmazállapotként.

Ez egy szupravezető, elemei rezonálnak az ősenergiával, a nullponttal, ahonnan minden élet származik, és amely a lehetőségek kvantumpotenciálja.

Egy másik ősi kifejezést is használnak a monatomikus aranyra: MANA „az istenek tápláléka”

Miben segít?

FELTÖLT ÉS ENERGETIZÁL

Az ImmunLife algakeverék feltölti a testet az optimális működéshez szükséges mikrotápanyagokkal.

TÁMOGATJA A GYÓGYULÁST

Az ImmunLife Gold segíti a helyreállítási, gyógyulási folyamatokat, hogy hamarabb felépüljünk betegségeinkből.

SZÉPSÉG, RAGYOGÁS, VONZERŐ

Hozzájárul az egészséges szem, bőr, körmök, haj fenntartásához a sugárzó megjelenéshez.

Az ImmunLife Gold bio-növényi összetevői „belső szépség” megszületését teszik lehetővé minden nap.

HOZZÁJÁRUL A FIATALOS LENDÜLET, VITALITÁS MEGTARTÁSÁHOZ

A modern orvostudománynak köszönhetően egyre hosszabb az élet, de a vitalitás jelentősen csökken az évek múlásával. Az ImmunLife Gold tiszta, prémium minőségű vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és nyomelemekkel támogatja a szervezetet.

A monoatomikus arany által kibocsátott elemi életerő újratölti, megfiatalítja testünk minden egyes sejtjét. A fogyasztók megnövekedett mentális tisztaságról, nyugalomról, megnövekedett intuitív képességről, éleslátásról és a tudatosság magasabb állapotához való kapcsolódás érzéséről számolnak be.

 

TERMÉK JELLEMZŐK:

Gyártó és forgalmazó: Ruby Healing Ltd.

OGYÉI notifikációs szám: 28136/2022

Figyelmeztetés! A monoatomos arany elekromágneses sugárzás hatására károsodhat, ezért EM-blokkoló tasakban vannak a kapszulák. Kérjük, csak közvetlenül a fogyasztás előtt vegye ki a kapszulákat, majd gondosan zárja vissza a tasakot!

A termék Vegan, GMO mentes és nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószereket, adalékanyagokat.

GMP, Kosher, Halal, HACCP, CERES minősítési tanúsítványokkal és FDA regisztrációval rendelkezik.

Termékadatok

További információk

Adagolás

Napi 2×3 kapszula, reggel és délben 3 – 3 kapszula étkezés után

Kiszerelés

180 db

Gyártó

Ruby Healing Ltd.

OGYÉI nyilvántartási szám

28136/2022

Összetevők

Összetevők 6 kapszulában:

Spirulina Platensis: 2340 mg

Chlorella Vulgaris: 606 mg

Lithothamnium calcareum: 540 mg

Haematococcus Pluvialis (astaxanthin): 6 mg

Monatomic gold: 108 mg

Spirulina Platensis, Lithotamnium Calcareum, Haematoccocos pluvialis, Monoatomos arany

  SPIRULINA PLATENSIS

A Spirulina egy parányi, fonálszerű édesvízi mikroalga. Intenzív zöld színét különösen magas klorofill tartalmának köszönheti. A Spirulina platensis mikroalga rekord mennyiségű vitális anyaggal rendelkezik, melyek segítik az emberi szervezet optimális működését, az anyagcserét, az emésztést. Más növényekkel ellentétben a spirulinának nincs erős sejthártyája, ezért az emésztése egyszerű, felszívódása gyors és szinte teljes. Általa könnyedén juthatunk hozzá az élethez elengedhetetlen tápanyagokhoz.

Összehasonításul a méz kb. 80 vitálanyagot tartalmaz, a fokhagyma kb.160-at, az aloe vera 270-et. A Spirulina platensis 4000-et!

A Spirulinának van a világon a legmagasabb a fehérjetartalma: a legjobb minőségű spirulina esetén ez 60% fölötti! és a felszívódás szinte teljes, ellentétben az állati eredetű fehérjeforrásokkal!

A benne található értékes fehérjék, esszenciális  aminosavak a teljes B-komplex vitaminskála, kálium, magnézium, cink, vas, béta-karotin, és a tápanyagok  könnyű bio-hasznosulása teszi a Spirulinát a test igazi erőforrásává.

A Spirulina gazdagforrása az esszenciális (létfontosságú) aminosavaknak., az esszenciális zsírsav tartalma pedig meghaladja a 90 %-ot, míg a lenmagolaj 74%-ot, a búzacsíra olaj 66%-ot, a halak 15-30%-ot, az oliva pedig 20 %-ot tartalmaznak.

A Spirulina fokozza a csontvelőben a vérképzésben részt vevő sejtek osztódását és érését. A kutatók véleménye szerint segíti az immunrendszer működését akkor is, ha az bármely okból (pl. rákellenes gyógyszerek miatt) legyengült állapotban van.

A Spirulina hozzájárul a szervezet egészséges vegyhatásának megtartásához.

A Spirulina-fogyasztók nem csak jobb iskolai, munkahelyi és sportteljesítményről számolnak be, hanem nagyobb ellenálló képességgel bírnak, emésztési gondjaik megszűnnek, és vércukorszintjük is helyreáll. A zöld „erő-étel” serkenti az agyműködést, az észlelőképesség érzékenyebbé válik, megnő a koncentrációs képesség.

Az ImmunLife-ba a legtisztább, legmagasabb minőségű spirulinát kevertük, ahogyan ezt a dobozon található minősítések is igazolják!

CHLORELLA VULGARIS

A Chlorella a legismertebb egysejtű édesvízi alga, a legmagasabb chlorofill-tartalmú élőlény a Földön, különleges méregtelenítő hatása mellett teljes értékű tápanyagforrás. A Chlorella vulgaris alga képes a a környezetszennyező anyagokat és a nehézfémeket megkötni, és kivezetni azokat a szervezetből. Segít méregteleníteni a szervezetet, támogatja máj és a vese működését.

Az atomkatasztrófák után megfigyelhető volt, hogy a Chlorella alga fogyasztóknál a radioaktív anyagok és a kadmium kiürítése a szervezetből több, mint ötszörösére nőtt.

Támogatja az immunrendszert, serkenti a sebgyógyulást, biztosítja az egészséges bélflóra kialakítását, így szabályozza a bél működését és támogatja a májfunkciókat. A Chlorella algában található Chlorella Growth Faktor hozzájárul az immurendszer normál működéséhez. Bár még csupán kevés kutatás foglalkozott az Chlorella algával, találhatók köztük olyanok, amelyek arról számolnak be, hogy megállította a daganatok növekedését.

Dr. Minchinori Kimura Japánból a mérései során azt találta, hogy a Chlorellában 10% RNS és 3%-os DNS mennyiség található, ami a legmagasabb az ismert táplálékok között. A rendszeresen fogyasztott Chlorella segíthet az emberi sejtekben a sérült genetikai anyag javításában miközben védi az egészséget és ezáltal lelassítja az öregedési folyamatot.

A Chlorella vulgaris három rétegű erős sejtfalának emésztésére az emberi emésztőrendszer nincs felkészülve. Az ImmunLife összeállításánál az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy a „chlorella-csodát” maradéktalanul hasznosítani tudjuk. Keverékünk kizárólag olyan chlorellát tartalmaz, amelyben az előállító különleges technológiával feltörte a három rétegű sejtfalat, érintetlenül hagyva minden értékes összetevőt, amelyek immár teljes minőségben az emberi test szolgálatába állhatnak!

 

 

     LITHOTHAMNIUM CALCAREUM

 

A Lithothamnium calcareum alga Nyugat-Európa magas ásványartalmú, kristálytiszta vizeiben honos. Összetételének 34%-át tiszta, természetes, szerves kálcium képezi, amely testünk számára az egyik legfontosabb ásvány. Évente csupán 1 mm-t növekszik, éppen ezért az egyik legértékesebb alga a Földön.

A kálcium nélkülözhetetlen többek között a csontjaink, fogaink, körmeink, hajunk újraképződésében. A kalciumból (felnőtt ember esetén) kb. 2,5 kg van a szervezetünkben, ennek 99 %-a csontokban, 1 %-a az érfalakban és a lágy szövetek sejtjeiben található.

A kalcium a bioelemek királya! Fontos szerepet játszik a szervezet egészséges vegyhatásának fenntartásában. Tudományos kutatások igazolják, hogy a Lithothamnium algából származó kalcium magasabb arányban képes beépülni, mint a vegyileg előállított kalcium, és ez Spirulina alga hozzáadásával még tovább fokozódik. Így a Lithothamnium alga csontjaink és fogaink leghatékonyabb kalciumforrása lehet. A kalcium egyik fontos biológiai feladata a szervezet enyhén lúgos kémhatásának fenntartása. Amikor a szervezet kiegyensúlyozza belső vegyhatását a csontokból és a fogakból használja fel a kalciumot. A kalcium hiány jellemzi a magas vérnyomást és a csontritkulást is. Ez a jelenség különösen az élet bizonyos szakaszaira jellemző: terhesség, szoptatás, gyors növekedés, a gyermekek nemi érettségének megjelenése, a klimax. Kalciumra van szükség a megfelelő véralvadáshoz, a szívizmok erőteljes összehúzódásához, az inzulin kiválasztásához.

Fő alkotóeleme még a magnézium, amely szabályozza a neuromuszkuláris reakciókat, ezáltal segít a stressz okozta megbetegedések megelőzésében és kiegyensúlyozottá tesz.

Mindemellett rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és rézben, amely elsősorban a hemoglobin-képzéshez szükséges

 

    HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS (astaxanthin)

 

Az alig 0,1 mm nagyságú, édesvízi, Haematococcus Pluvialis elnevezésű mikroalga már igen korán felkeltette a kutatók érdeklődését. Girod-Chatrans, fancia tudós már 1797-ben megvizsgálta a zöld algák családjához tartozó vérben gazdag algát, amely erős napsugárzás vagy tápanyaghiány esetén nyugalmi állapotba kerül, és vérvörösre pigmentálódik. 1944-ben Tisher angol biokémikus azonosította a vörös szín forrását, az asztaxanthin karotionidot. A természetes asztaxanthin a „világ legerősebb antioxidánsaként“ vált ismerté, amelyet az algák még napjainkban is nagy mennyiségben termelnek. Ez a folyamat a környezeti stresszhatások által kiváltott természetes reakció. Az asztaxanthin védőhatásának köszönhetően, mélyalvás állapotában az algák akár több, mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül, a nyári hőséget vagy a téli, jeges hideget is átvészelik. Akkor ébrednek újra és nyerik vissza eredeti zöld és aktív állapotukat, amikor az életkörülmények ismét megfelelőek lesznek, azaz elég táplálék és víz áll rendelkezésükre és a természeti körülmények már nem szélsőségesek. Ezáltal az algák már korai Földünkön is dacoltak a legviszontagságosabb természeti körülményekkel. Ez a tulajdonság az asztaxanthin-védőpajzsának köszönhető.

Testünk számára az egyik legnagyobb veszélyt a szabad gyökök jelentik, melyek megtámadhatják a test sejtjeit. A szabad gyökök nagy mennyiségben, komoly betegségeknek adhatnak teret, mint a rák, reuma, Alzheimer-kór, ízületi gyulladás, arthrózis vagy a szürke hályog.

A legismertebb antioxidánsok az A- és a C- vitamin, valamint a béta-karotin.  A karotinoidok csoportjához tartozó asztaxanthin – amelyet a Haematococcus Pluvialis mikro algából nyernek,

– 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxanthin

– 50-szer erősebb, mint a béta-karotin

– 60-szor erősebb, mint a C vitamin

– 550-szer erősebb, mit az E vitamin

A természetes asztaxanthin hatékony antioxidáns és természetes gyulladásgátlóként működik. Védelmet nyújt a bőr számára az UV sugárzás káros hatásai ellen. Kiváló kiegészítés a sportolók és aktív emberek számára, mivel elősegíti a testi terhelések utáni felépülését. Az asztaxanthin megelőzi a sport által okozott izületi gondokat, erősebbé teszi a szervezetet, valamint fejleszti az ellenállóképességet.

A szemek és az agy számára ugyancsak egyedülálló támogatást jelent, így olyan betegségek megelőzésében segít, mint az időskori makula degeneráció (AMD) és a szürkehályog.

 

PULLULÁN növényi kapszula – tápiókából

A tápióka nagy mennyiségben tartalmaz B- és C-vitamint, szaponinokat, kalciumot, rezet, mangánt, káliumot és foszfort. Antibakteriális és gombaölő hatású, tisztítja a vért, hozzájárul a vastagbél megfelelő működéséhez. Segíti a máj és a vese működését, megtisztítását a toxikus anyagoktól.

A tápióka gluténmentes, így minden változatában fogyaszthatják gluténérzékenyek is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ImmunLife Gold 180 db kapszula” értékelése elsőként

Utoljára megtekintett termékek

Blog bejegyzések

,,A hidrogén nem hosszabbítja meg a maximális életkort, hanem egészségesebbé teszi az életet, amig el nem múlik.” (Prof. Shigeo Ohta)
Életfolyamataink (légzés, energiatermelés) melléktermékeként folyamatosan termelődnek toxikus anyagok a szervezetünkben.
Immunrendszerünk tartja meg szervezetünk integritását azzal, hogy felismeri és elkülöníti a sajátot az idegen szervezettől. 
Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növeléséhez. Amennyiben folytatja a weboldal böngészését, azzal Ön elfogadja a Cookie tájékoztatóban foglaltakat.

A sütik (cookie-k) használatról szóló tájékoztatót a következő linkre kattintva tekintheti meg: Cookie tájékoztató