2

A kosár tartalma:

0 Ft

Health and Youth

Cégünkről:

A Health and Youth Kft. a mi családi vállalkozásunk, melynek neve magyarul Egészség és Fiatalság – azt szándékot tükrözi, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal segítünk az embereknek a lehető legtovább megőrizni egészségüket, fiatalságukat. Az internet óriási étrend-kiegészítő kínálatában és az időnként egymásnak ellentmondó információk közt bolyongó embereknek kíván cégünk útmutatást, eligazodást adni.

Kizárólag  biztonságos termékeket ajánlunk vásárlóinak, pontosabban olyan termékeket, amelyeket az Európai Unioban regisztráltak, engedélyeztek. Természetes alapanyagokból készülnek és a gyártók magas minőségi tanúsítványok szerint járnak el a termékek előállítása során.

Kinek ajánljuk termékeinket?

Elsősorban olyan természetes eredetű termékek előállítására fókuszálunk, amelyek fékezik az öregedési folyamatokat, és a mai kor kihívásaira adnak megoldást. A fáradt, kimerült  vagy a nagyobb betegség, műtét után lábadozó egyének, hatékony segítségre találnak Health and Youth termékeinkben. Az egészséges, de a fizikailag vagy szellemileg megterhelő, stresszel járó munkát végző emberek, a sportolók számára a mindennapos regenerálódásban  szintén segítséget nyújtunk.

A  webshopban található antioxidánsok, étrend-kiegészítők a civilizációs ártalmakhoz köthető és a táplálkozással összefüggő hiányállapotok megszüntetésére jelent megoldást. A látogatók  az egészséges, tiszta környezet kialakítására alkalmas eszközöket is meglelik, és beszerezhetik weboldalunkon.


Cégünk folyamatosan bővíti termékei körét a piacon már bevezetett és elismert étrend-kiegészítőkkel, de hosszútávú terveink között az új étrend-kiegészítők fejlesztése, értékesítése is szerepel.

A cég tulajdonosától pedig, aki gyakorló háziorvos, nem csak a termékekkel kapcsolatosan  kérdezhetnek  a honlapon keresztül, hanem fordulhatnak a doktornőhöz azok is, akik valamilyen egészségügyi problémához fűződően keresnek választ.

A cél tehát nem más, mint:

Health and Youth – Egészség és a Fiatalság – Legyen EZ a természetes !

A tulajdonosról:
Dr. József Erika

Üdvözlöm honlapunkon, Dr. József Erika vagyok.


Hogy ez a weboldal megszületett, az én nyughatatlan, kíváncsi, mindent tudni akaró természetemnek köszönhető, de nem jöhetett volna létre a családom nélkül, akik minden téren támogatnak és főleg tolerálják ,,munkamániásságomat”.

1987-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szereztem Általános orvosi diplomámat, majd néhány év kórházi gyakorlat után körzeti orvosként praktizáltam. Aztán egy huszárvágással elhagytam a pályát. A gyógyszeripari és az üzleti biztosítási szférában eltöltött évtizednek sokat köszönhetek.

Hogy újra visszatértem a hivatásomhoz és ismét háziorvos vagyok, annak különös története van.

Fiatal orvos koromtól fogva nyitott voltam a természetes módszerek iránt és alkalmaztam is étrend-kiegészítőket, gyógynövényeket, vitaminokat a mindennapi gyógyító munkámban. Tanultam reflexológiát, a 90-es évek elején az elsők között végeztem el az Agykontrollt, majd sorrendben a Reiki, a Transzcendentális meditáció, az NLP, a Simonton terápia, és Munay – Ki technikákat is megismertem. Meggyőződésem, hogy a betegségek lelki okának a felderítése és kezelése legalább annyira fontos, mint a testi tüneteké, gyakran fontosabb.

Életemben, 2012-ben a molekuláris hidrogén megismerése hozott jelentős változást. Miután belevetettem magam a ,,hydrogen medicina” szakirodalmába, rádöbbentem, hogy itt valami korszakalkotó dolog született. Egy egyszerű ásványi anyagnak látszó pirulával, ami molekuláris hidrogént generál a szervezetünkben, olyan eredményeket tapasztaltam, amit előtte soha, semmi mással.
2017-ig tagja voltam az Európai Molekuláris Hidrogén Terápiás Intézet Tudományos Tanácsának. Meghívott előadóként szinte az egész országot bejártam. A webkonferenciáimat esténként több mint százan, a határokon túl is hallgatták.

Ez utóbbi a technikai lehetőség nagyon népszerű és az emberek igénylik a tematikus, egészségmegőrzéshez fűződő webináriumokat. Örömmel tölt el az is, hogy a Youtube-on előadásaimat is több mint 24 ezren tekintették meg.

Az egyik előadásomat az “Összefüggés az elsavasodás és a gyulladások között” címmel itt tekinthetik meg.

A molekuláris hidrogénnek köszönhető, hogy háziorvosként újra visszatértem a hivatásomhoz. A praxisban van lehetőségem és törekszem is átvinni pácienseimnél a megelőzés fontosságát, a helyes életmód alapelveit.

Meggyőződésem, hogy a gyógyszerek gyors, hatásos fegyverek a kezünkben és bizonyos helyzetekben nem nélkülözhetjük őket. DE és itt jön a lényeg, elkényelmesít bennünket és nem szolgálják a betegségek megelőzését. Márpedig a most szinte járványként tomboló krónikus, civilizációs betegségek hatásos eszköze a helyes táplálkozás, a megfelelő testmozgás, a stresszoldás-relaxáció. Minden szakember azt mondja, hogy a krónikus betegségek 80%-a megelőzhető volna a helyes életmóddal. Csakhogy ezt szemléletet valahogy az egészségügyben nem sikerül átvinni a gyakorlatba. Az egészségmegőrzés olyan ügy, amire az orvosi munkában sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni.

Örülök, hogy létrehoztuk vállalkozásunkat, mert így családomért is többet tehetek, másrészt kilépve az orvosi rendelő küszöbén, szélesebb körben szolgálhatom BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉT, az EGÉSZSÉG FENNTARTÁSÁT.

Ezért lett a név Health and Youth-Egészség és Fiatalság, és bízom abban, hogy a kedves Olvasó javára fordítja majd az itt közölt információkat és ajánlott termékeket.

Kívánom, hogy őrizzék meg sokáig fiatalosságukat és egészségüket!

Dr. József Erika